Menu

Facebook Twitter Google+ Tupalo Yelp Instagram LinkedIn

Geschiedenis

Nika koffie en thee is opgericht in 1994, in deze tijd begon Nihat Kaya met het branden van koffie. In een korte tijd heeft Nika koffie en thee zich verder uitgebreid door zich ook bezig te houden met de verkoop en reparatie van koffieapparatuur. Ook begon in deze periode de uitbreiding naar de horecasector. Uiteindelijk is het Nika koffie en thee door kwaliteit en goede service toch gelukt een plaats te veroveren in de moeilijke markt.

In 2000 heeft Nika koffie & thee een eigen koffiewinkel opgericht in Rotterdam Noord. Dit met het doel om de heerlijke koffie te delen met meerdere mensen, en deze klanten de hele ervaring te geven van de koffiecultuur en kwaliteit.

Uiteindelijk is het Nika koffie en thee gelukt om een stempel te drukken op de koffiesector. Dit dankzij de kennis over de koffie en bijbehorende cultuur.

Nihat Kaya, oprichter van Nika koffie en thee, is de man met deze kennis. Nihat heeft het hele proces van koffie meegemaakt. Tot het zelf branden van koffie,  het repareren van apparatuur en tot aan de verkoop. Deze kennis vertaalt zich naar een succes, het heeft uiteindelijk geleid tot zeer tevreden klanten en geweldige naamsbekendheid. De beloning voor dit allemaal is terug te zien in het aantal gewonnen prijzen door Nika koffie en thee.  Zo hebben we  bijvoorbeeld zes maal de beste koffieprijs gewonnen van Ketelbinkie.

Nika koffie en thee blijft zich ontwikkelen. We zijn aan het groeien naar de internationale koffie handel. Inmiddels zijn onze producten op vele locaties beschikbaar. Tevens geven we trainingen op het gebied van koffie in het buitenland, ontwikkelen we koffieconcepten opmaat en leveren koffie naar het buitenland. 

Contact

Hoofdvestiging:
Van meekerenstraat 52D
3034 GD Rotterdam
Mob NL. +31 (0)6 533 726 99
Mob TR. +90 (0)537 942 77 29